Kate Middleton împlinește 31 de ani (Poze)

Apropo.ro / 09.01.2013, 17:00
Ducesa de Cambridge Kate Middleton, soția prințului William al Marii Britanii, aniversează azi vârsta de 31 de ani. Citește aici cine este Kate...și cum arată sosia ei.

Britanicii au un motiv de sărbătoare astăzi: Kate Middleton împlinește 31 de ani. Kate își va serba ziua într-un cadru privat, la reședința princiară.

GALERIE FOTO

kate middleton

Cu această ocazie vă prezentăm câteva lucruri despre Kate Middleton:

1. S-a născut pe data de 9 ianuarie 1982 la Spitalul Royal Berkshire, părinții ei se numesc Michael and Carole Middleton.

2. A fost botezată la biserica St. Andrew Bradfield din Berkshire pe 20 iunie 1982.

3. La 13 ani învăța la colegiul Wiltshire unde taxa pe an costă în jur de 30.000 de dolari.

kate middleton

4. La colegiu s-a implicat în multe activități sportive. A devenit căpitanul echipei de hockey de fete.

5. Îi place fotografia și ea a fost cea care s-a ocupat de imaginile pentru firma pe care o dețin părinții ei Party Pieces.

6. A locuit alături de părinții săi în Amman, Iordania, timp de câțiva ani.

7. Printre hobby-urile sale se numără plimbările, tenisul, înotul, sailing-ul și pictura.

8. S-a zvonit că în camera ei de la colegiu avea un poster cu imaginea prințului William. Adevărul este că în poster nu era decât un tip care făcea o reclmaă la blugi.

9. Kate a învățat și la Institutul Britanic din Florența.

10. În anul 2001, Ducesa a intrat la Universitatea St. Andrews.

11. Chiar și la universitate, Kate a continuat să joace hockey.

12. Kate și-a întâlnit alesul la Universitate, loc în care se spune că studenții au o șansă din 10 să-și întâlnească partenerul perfect.

13. Nunta lui Kate Middleton a păstrat tradiția a de a purta ceva albastru – a avut o fundă legată în interiorul rochiei.

kate middleton

14. După ceremonia de nuntă, ce a avut loc pe 29 aprilie 2011, buchetul miresei a fost depus la Mormântul Eroului Necunoscut la Westminster Abbey.

15. Rochia transparentă în care a defilat în fața prințului William a fost vândută la licitație pentru aproape 130.000 de dolari.

16. Este un model de eleganță și rafinament. A reușit să atragă atenția presei în 2011 când a purtat peste 25 de ținute în timpul turneului din California și Canada.

17. Harper’s Bazaar a desemnat-o în 2011 pe Kate ca fiind persoana publică cel mai bine îmbrăcată.

18. Ducesa este ambasadorul oficial al echipei naționale a Marii Britanii și a echipei paralimpice.

19. Deși ar putea avea un bucătar personal la dispoziție, Kate preferă să-i gătească ea soțului ei. A fost surprinsă deseori de paparazzi pe când se afla la cumpărături. Kate a fost văzută cumpărând și pizza, chips-uri și salată dintr-un magazin obișnuit.

kate middleton

20. Kate și William au anunțat pe 3 decembrie 2012 că vor deveni părinți pentru prima dată. Au primit pe contul lor de Twitter în jur de 1.000 de felicitări pe secundă de la fani.

21. Kate Middleton are o sosie. Aceasta se numește Heidi Agan și are vârsta de 32 de ani.