Kate Middleton, soția prințului William, este însărcinată

Apropo.ro / 04.12.2012, 09:39
Kate Middleton, soția prințului William, este însărcinată
Prințul William și ducesa de Cambridge Kate Middleton vor deveni părinți. Kate este însărcinată cu primul ei copil.

Cuplul regal format din prințul William și ducesa de Cambridge așteaptă un copil, a confirmat serviciul de presă al casei regale britanice.

Anunțul a fost făcut astăzi, după ce Catherine, în vârstă de 30 de ani, a fost dusă la Spitalul King Edward din Londra. Aparent ducesa de Cambridge acuza grețuri destul de puternice, urmând să rămână internată în unitatea spitalicească pentru câteva zile, informează CNN.

Ducesa a fost internată în această după-amiază la spitalul King Edward VII, din centrul Londrei, din cauza hyperemesis gravidarum (grețuri, n.r.). Cum sarcina este la început, alteța sa regală trebuie să rămână în spital mai multe zile și va avea nevoie apoi de o perioadă de repaus„, se precizează într-un comunicat emis de Clarence House, reședința oficială a prințului William.

În urma unei vizite la Cambride, o britanică vizibil emoționată, care își dorește foarte mult ca prințul William și soția lui Catherine să aibă un copil în viitorul apropiat, le-a oferit acestora o salopetă pentru bebeluși.

Citește mai multe detalii despre Prințul William și Kate Middleton vor deveni părinți, pe Mediafax.ro