Kate Moss are un nou iubit

Apropo.ro / 08.01.2006, 15:33
Kate Moss are un nou iubit
Modelul britanic Kate Moss are un nou iubit, cu care a fost vazuta sarutându-se în public în stațiunea Aspen din Colorado. Moss, în vârsta de 31 de ani, l-a parasit pe Pete Doherty pentru Jamie Burke, care are 20 de ani și care a fost educat la școala Charterhouse, unde

Modelul britanic Kate Moss are un nou iubit, cu care a fost vazuta sarutându-se în public în stațiunea Aspen din Colorado.

Moss, în vârsta de 31 de ani, l-a parasit pe Pete Doherty pentru Jamie Burke, care are 20 de ani și care a fost educat la școala Charterhouse, unde taxele anuale ajung la 19.000 de lire sterline.

„Jamie s-a gândit întotdeauna la el însuși ca la un rebel. Era tot timpul prins fumând acolo unde nu trebuia și era foarte cool. Jamie se mândrea și cu faptul ca are priza la femei și a dovedit asta prin faptul ca s-a cuplat cu Kate Moss”, a declarat un fost coleg de școala al tânarului.

Kate și Jamie au facut cunoștința prin intermediul unui prieten comun, Sam, fiul lui Sir Richard Branson. Se crede ca cei doi sunt deja împreuna de trei saptamâni, chiar daca prietenii lor susțin ca nu este vorba de o „relație serioasa”.

Mediafax