Kate Moss, cea mai stilata persoana din lume

Apropo.ro / 02.08.2006, 14:52
Kate Moss, cea mai stilata persoana din lume
Top modelul Kate Moss a fost aleasa cea mai stilata persoana din lume, într-un top realizat de prestigioasa revista Vanity Fair, înformeaza breakingnews.iol.ie. Frumoasa britanica în vârsta de 32 de ani a fost aleasa sa pozeze pentru coperta ediției de luna viitoare a

Top modelul Kate Moss a fost aleasa cea mai stilata persoana din lume, într-un top realizat de prestigioasa revista Vanity Fair, înformeaza breakingnews.iol.ie.

Frumoasa britanica în vârsta de 32 de ani a fost aleasa sa pozeze pentru coperta ediției de luna viitoare a celebrei reviste, purtând doar o palarie alba din blana, manuși lungi albe și cizme lungi din piele.

Pentru aceeași revista, Kate Moss a pozat în ținute androgine inspirate de cele pe care le purta actrița Marlene Dietrich.

Editorul de moda Michael Roberts a declarat ca Moss a intrat în celebrul „Hall of Fame” al revistei Vanity Fair deoarece a primit cele mai multe voturi pentru topul celor mai bine îmbracate persoane din lume („International Best-Dressed List”) realizat anual și care se afla la a 67-a ediție.

Roberts a declarat ca stilul lui Moss cunoaște cei mai mulți adepți. „Arata încântator, fie ca se duce la bacanie, fie ca pașește pe covorul roșu”, a adaugat el.

Secretarul de Stat al SUA, Condoleezza Rice, a intrat pentru prima data în acest top, pentru un simț al modei descris ca „extrem de îngrijit și foarte sobru, dar combinat cu linii îndraznețe care ies din tipare”.

Mediafax