Kate Moss îsi pune iubitul sa aleaga între ea si droguri

Apropo.ro / 23.11.2006, 09:50
Kate Moss îsi pune iubitul sa aleaga între ea si droguri
Kate Moss i-a dat un ultimatum iubitului ei Pete Doherty, solistul trupei Babyshambles, punându-l sa aleaga între ea si prietenii cu care acesta se drogheaza, informeaza thisislondon. Desi a promis ca se lasa de droguri, Pete Doherty, în vârsta de 27 de ani, a fost arestat la

Kate Moss i-a dat un ultimatum iubitului ei Pete Doherty, solistul trupei Babyshambles, punându-l sa aleaga între ea si prietenii cu care acesta se drogheaza, informeaza thisislondon.

Desi a promis ca se lasa de droguri, Pete Doherty, în vârsta de 27 de ani, a fost arestat la sfârsitul saptamânii trecute, fiind suspectat de posesie de cocaina.

Kate Moss este furioasa pentru ca Doherty frecventeaza din nou vechiul grup de amici cu care obisnuia sa se drogheze. Top modelul considera ca acestia îl influenteaza negativ si i-a dat lui Pete un ultimatum: „Nu te mai întâlni cu ei sau te parasesc”.

Kate, care nu mai poarta inelul de logodna oferit de Doherty, s-a saturat de comportamentul lui, care a culminat cu o noua arestare pentru detinere de droguri.

„Doherty este la un pas sa-si smulga implantul care îl ajuta sa stea departe de heroina si sa se întoarca la droguri”, a declarat o sursa apropiata rockerului.

Pete a fost vazut si în compania unor fane înfocate ale trupei Babyshambles, desi se întâlneste cu una dintre cele mai frumoase femei din lume.

Doherty a urmat în mod repetat tratamente pentru dependenta de droguri, la clinici din Marea Britanie, Franta, Portugalia si Thailanda.

Pe 8 noiembrie, el a fost condamnat la plata a circa 1.100 de euro, pentru ca a lovit o jurnalista de la BBC, în timpul unui incident care s-a produs în luna martie.

Pete Doherty are o relatie tumultoasa si de lunga durata cu manechinul Kate Moss. Presa britanica a anuntat ca cei doi au intentia sa se casatoreasca si ca Moss ar fi însarcinata.

Mediafax