Kate Moss și Johnny Depp, din nou un cuplu

De: Gabriela Voicu / 14.10.2013, 15:00
Kate Moss și Johnny Depp, din nou un cuplu
În anii '90, Kate Moss și Johnny Depp formau unul dintre cele mai frumoase cupluri de la Hollywood, iar acum au decis să se reunească.

În anii ’90, Kate Moss și Johnny Depp formau unul dintre cele mai frumoase cupluri de la Hollywood, iar după ce s-au despărțit nu au mai apărut niciodată împreună.

Vremea apropo îți oferă mai multe informații despre vremea din orașul tău.

Ei au decis să se reunească, dar nu ca în vremurile bune, ci pentru filmările unui videoclip pentru noua piesă a faimosului Paul McCartney, „Queenie Eye”. 

Clipul va fi filmat la Abbey Road Studios din Londra. Kate și Johnny au acceptat această apariție probabil și pentru că ambii sunt foarte buni prieteni cu fiica lui Paul, Stella.

Johnny Depp și Kate Moss 

După o relație de patru ani, pe care au încheiat-o în 1998, Kate s-a internat într-o clinică de reabilitare și se referea atunci la despărțirea de actor folosind termenul „coșmar”. Acum, însă, ea pare să nu mai aibă resentimente.

După despărțirea de Kate Moss, Johnny a avut o relație de lungă durată cu cântăreața și actrița franceză Vanessa Paradis, cu care are doi copii. După ce s-a despărțit și de ea, Depp a început o relație cu actrița Amber Heard. Între timp, Kate a fost cu editorul Jefferson Hack cu care are o fiică, iar în 2011 s-a căsătorit cu rockerul Jamie Hince din trupa The Kills.

Deși Kate și Johnny evită să apară împreună în public din cauza trecutului lor tumultos, ei nu îl puteau refuza pe fostul membru al trupei The Beatles. De altfel, cei doi nu sunt singurele celebrități care vor aparea în clip; Gary Barlow și Meryl Streep au fost de asemenea selectați.