Kate Moss suferă de paralizie temporară a unui braț

Apropo.ro / 20.02.2012, 09:43
Kate Moss suferă de paralizie temporară a unui braț
Kate Moss suferă de paralizie temporară a brațului drept, modelul fiind diagnosticat de către medici cu tulburări ale sistemului nervos.

Modelul Kate Moss, în vârstă de 38 de ani, s-a trezit din somn acuzând că nu își mai simte mâna dreaptă. Medicii au fost chemați de urgență în camera hotelului Ritz din Paris, Franța, unde aceasta era cazată. Kate Moss urma să participe la o prezentare de modă a Stellei McCartney.

Specialiștii au declarat că recuperarea totală, în urma blocării nervului ulnar, poate dura chiar și câteva luni de zile, dar cu siguranță că nu va rămâne așa cum este acum.

Kate Moss își făcuse planuri mari pentru viitorul apropiat. Aceasta urmează să se mute în casă nouă, împreună cu soțul său, Jamie Hince, reședință ce valorează 7,25 de milioane de lire sterline ce se află situată în Highgate, în nordul Londrei.

Modelul se află într-o perioadă nefastă a vieții sale, mai ales că nu se poate mișca prea mult și nu își poate ajuta soțul să împacheteze și să despacheteze lucrurile, pentru noua casă.

Cu toate acestea, Kate Moss încearcă să își păstreze zâmbetul pe buze și intenționează să organizeze o petrecere, care să o mai scoată din această stare.