Kate Winslet are cel mai invidiat trup în Marea Britanie

Apropo.ro / 10.07.2006, 14:04
Kate Winslet are cel mai invidiat trup în Marea Britanie
Kate Winslet este vedeta cu care cele mai multe britanice ar vrea sa semene la trup, potrivit unui sondaj realizat de o revista pentru femei, informeaza entertainmentwise.com. În vârsta de 35 de ani, actrița din "Titanic", mai plinuța decât majoritatea vedetelor feminine de

Kate Winslet este vedeta cu care cele mai multe britanice ar vrea sa semene la trup, potrivit unui sondaj realizat de o revista pentru femei, informeaza entertainmentwise.com.

În vârsta de 35 de ani, actrița din „Titanic”, mai plinuța decât majoritatea vedetelor feminine de la ora actuala, se afla în fruntea clasamentului revistei Closer.

Winslet, mama a doi copii, este urmata în top de cântareața Charlotte Church și de actrița Keira Knightley. Cea din urma este atât de slaba, încât a stârnit recent discuții ca ar suferi de anorexie.

Pe locul patru în topul vedetelor cu trupuri de invidiat se afla prietena fotbalistului Wayne Rooney, Colleen McLoughlin. Poziția urmatoare este ocupata de actrița Sienna Miller.

La polul opus, al vedetelor pe care britanicele nu le invidiaza pentru felul în care arata, se afla Victoria Beckham, urmata de cântareața Kerry Katona (ex-Atomic Kitten) și de Jordan.

Recent, Kate Winslet a intrat și în topul primelor zece cele mai frumoase femei ale lumii realizat de o alta revista britanica, Eve.

Mediafax