Kate Winslet vrea sa fie barbat

Apropo.ro / 18.01.2012, 09:59
Kate Winslet vrea sa fie barbat
Kate Winslet recunoaste ca a interpreta rolul lui barbat ar fi cea mai mare provocare din cariera ei.

Celebra actrita Kate Winslet nu refuza nimic atunci cand vine vorba de cariera ei. Vedeta in varsta de 36 de ani recunoaste ca-i place sa experimenteze tot felul de ipostaze si considera ca a interpreta rolul unui barbat ar fi cea mai mare provocare pentru ea.

Actrita in varsta de 36 de ani, care a castigat recent Globul de aur pentru rolul ei din „Mildred Pierce”, in care a aparut nud in mai mult scene, isi doreste sa fie suspusa la cea mai mare provocare din viata ei.

Stiu sigur ca mi-as dori sa joc in rolul unui barbat. Nu stiu ce fel de barbat, cum nu stiu nici daca mi se va oferi ceasta ocazie. Un lucru este cert insa: aceasta ar fi cea mai mare provocare pentru mine”, a declarat Kate Winslet.

Kate Winslet a fost rasfatata serii, la Globurile de Aur 2012. A castigat un premiu important, a fost admirata atat pentru felul in care a aratat in rochia pe care a ales-o pentru gala, dar si pentru relatia de poveste pe care are cu iubitul ei, care a insostit-o la eveniment. Ned Rocknroll a imbratisat-o si a sarutat-o pe Kate pe obraz, imediat ce a fost anuntata drept castigatoarea premiului pentru cea mai buna actrita intr-un serial TV – „Mildred Pierce”.

Actrita din „Titanic” si nepotul miliardarului Richard Branson formeaza un cuplu din vara trecuta.