Katherine Heigl: „As vrea să-i schimb părerea Shondei Rhimes despre mine” (Video)

Apropo.ro / 18.11.2014, 17:00
Katherine Heigl:
Despre problemele dintre producătoarea Shonda Rhimes si actriţa Katherine Heigle stie cam toată lumea. Cele două au lucrat împreuna la serialul "Anatomia lui Grey", o colaborare care părea să dea rezultate nemaipomenite, mai ales că actrita a câstigat si un premiul Emmy pentru rolului lui Izzie. Însa la scurt timp, declaraţiile impulsive la adresa calităţii scenariului din sezonul patru au schimbat relaţia celor două, Shonda Rhimes considerand-o pe Katherine o "persoană dificilă cu care nu mai vrea să aiba de-a face".

O bună perioadă de timp, lui Katherine Heigl nu a părut să-i pese ce crede producatoarea americană, însa pe masură ce cariera ei în cinematografie a început să se destrame, si-a schimbat părerea. Acum, Katherine e protagonista unui alt serial numit „State of Affairs” si încearcă pe toate căile să schimbe impresia creată în industria show-bizz-ului american ca ar fi o persoană si o actriţă dificilă.

„Îmi pare rău că Shonda a ramas cu un gust amar după ce-am lucrat împreuna. As face orice ca să-i schimb impresia despre mine. Poate într-o zi o să am sansa asta.[…] Deocamdata, tot ce pot să fac este să demonstrez prin actualul rol că sunt o actriţă cu care se poate lucra” (Katherine Heigl pentru ExtraTV)