Katie Holmes a avut contract de „soție a lui Tom Cruise” pentru 5 ani

De: Gabriela Voicu / 06.07.2012, 15:30
Katie Holmes a avut contract de
Mariajul dintre Tom Cruise și Katie Holmes a fost aranjat, ei semnând un contract de căsătorie pentru 5 ani.

Căsătoria dintre Tom Cruise și Katie Holmes a fost de ochii lumii. Între ei nu a fost dragoste, ci un contract de mariaj pentru 5 ani, potrivit „Huffington Post”, care citează surse din interiorul Bisericii Scientologice,

Biserica ar fi susținut acest mariaj, iar pe lista candidatelor preferate de scientologi pentru a se căsători cu Tom s-au numărat Scarlett Johansson și Sofia Vergara.

În 2005, Tom Cruise a început căutarea unei soții, pentru a scăpa de bănuielile că ar fi homosexual și că cele două mariaje ale lui ar fi fost de fațadă. Câștigătoare a fost Katie, care s-a dovedit deschisă față de scientologie.

Katie Holmes și Suri Cruise (Foto: Hepta)

Conform contractului, Katie trebuia să aibă un comportament impecabil în public și să-i dăruiască un copil lui Tom. Drept recompensă, ea s-a bucurat de mai multă faimă și de bani.

Apartamentul închiriat de Katie Holmes în secret, cu câteva săptămâni înainte de despărțire, se află în zona Chelsea din Manhattan, New York. Are patru dormitoare decorate impecabil, iar în sufragerie există sculpturi din Grecia și Roma Antică, draperiile fiind făcute din materiale franțuzești. O astfel de reședință costă în jur de 23 de milioane de dolari.

Tom Cruise și Katie Holmes au anunțat recent că divorțează, după un mariaj care a durat 5 ani. Ei au împreună o fiică de 6 ani, Suri, iar Cruise mai are doi copii, din căsătoria cu actrița Nicole Kidman.