Katie Holmes lansează o gamă de produse cosmetice

Apropo.ro / 09.08.2013, 09:00
Katie Holmes lansează o gamă de produse cosmetice
Actriţa americană Katie Holmes, care a fost imaginea Bobbi Brown Cosmetics începând din septembrie 2012, s-a asociat cu această marcă pentru a lansa o gamă de produse cosmetice pentru femei "ocupate".

Numită Bobbi & Katie, linia de produse va conţine farduri pentru ochi, creioane pentru ochi şi rujuri în culori naturale pentru femeile care au o viaţă activă şi vor să-şi realizeze un machiaj rapid, informează dailymail.co.uk.

„Nicio femeie nu vrea să arate ca şi cum ar fi stat ore întregi să se machieze”, a declarat actriţa. Gama de produse are culori inspirate de un vechi jurnal al lui Katie Holmes, în nuanţe de roz şi maro.

De asemenea, Katie şi Bobbi s-au inspirat din viaţa lor agitată de zi cu zi pentru a crea o linie de cosmetice care să fie utilă femeilor ce au un program încărcat. „Eu sunt ocupată, Bobbi este de asemenea ocupată”, a precizat Katie Holmes, adăugând că „nu cunoaşte nicio femeie care să nu fie ocupată”.

Katie Holmes şi Bobbi Brown au început să colaboreze în septembrie anul trecut, când actriţa a devenit imaginea produselor lansate de aceasta, de profesie makeup artist. Experienţa a fost una pozitivă, având în vedere că cele două au devenit între timp partenere de afaceri.