Katie Holmes si Tom Cruise divorteaza. O afacere de milioane

Apropo.ro / 02.07.2012, 07:40
Katie Holmes si Tom Cruise divorteaza. O afacere de milioane
Actriţa Katie Holmes a depus joi, la o instanţă din New York, actele pentru divorţ, punând astfel capăt unui mariaj de cinci ani şi jumătate. Ea citează ca motiv "diferenţe ireconciliabile", cere custodie unică asupra copilului cuplului, Suri, în vârstă de şase ani, şi ca micuţa să locuiască cu ea.

Sfătuită de o celebră echipă de avocaţi, Katie Holmes a introdus divorţul la New York, cerând custodia deplină a fiicei sale, Suri. Actorul are o avere estimată la 300 de milioane de dolari, însă înainte de nunta lor, Katie a semnat un contract prenupţial, astfel că nu are dreptul la jumătate din avere. Totuşi, în acest contract se stipulează că actriţa va primi trei milioane de dolari pentru fiecare an de mariaj şi trei milioane de dolari pentru fiecare copil adus pe lume. În plus, ea va dobândi o vilă luxoasă în Beverly Hills în valoare de alte 35 de milioane de dolari.
Dacă Holmes va obţine custodia lui Suri, atunci actriţa poate cere o pensie alimentară de până la 50.000 de dolari pe lună.

Motivul oficial, cel trecut in actele de divort, este cel clasic, daca se poate spune asa: „diferente ireconciliabile”. In realitate, insa, oamenii din prajma lui Katie Holmes povestesc faptul ca relatia cu Tom Cruise (49 de ani) devenise o corvoada pentru ea. Cruise nu o lasa sa ia nici o hotarare, cu atat mai mult in cazul fetitei lor, iar situatia a ajuns intr-acolo incat, se pare, Katie Holmes cere custodia lui Suri, in varsta de sase ani. Actrita se teme ca fiica ei sa nu fie acaparata de Biserica Scientologica, al carei adept este Tom Cruise, considerend aceasta religie extrem de periculoasa.

In tot acest timp, Tom Cruise este plecat in Islanda, la filmarile peliculei „Oblivion/Uitare”. Se pare ca actorul nu se astepta nicio clipa ca viata lui de familie se va schimba radical si ca sotia il va parasi desi in ultimele luni, relatia dintre cei doi soti se racise vizibil.

Tom Cruise n-a avut nicio sotie peste 33 de ani

Mimi Rogers, Nicole Kidman şi Katie Holmes sunt cele trei femei care i-au spus „da” în fata altarului lui Tom Cruise, însă toate trei au în comun şi un alt lucru: cifra 33.Mariajul lor cu celebrul actor s-a terminat atunci când acestea au împlinit vârsta de 33 de ani. Tom Cruise s-a căsătorit cu Mimi Rogers (foto sus) când ea avea 31 de ani, în mai 1987. Aceştia s-au despărţit când actriţa avea 33 de ani, în 1990. Căsnicia cu Nicole Kidman (foto sus) a durat 10 ani, iar cei doi au împreună doi copii. Cei doi au divorţat în 2001, când aceasta avea tot 33 de ani.

Nunta lui Tom cu Katie Holmes a avut loc în 2006, când actriţa avea 28 de ani, iar săptămâna aceasta, când a depus actele pentru divorţ, Katie are aceeaşi vârstă ca primele două soţii ale actorului – 33 de ani.