Katie Price asteapta o fetita

Apropo.ro / 06.06.2007, 17:14
Katie Price asteapta o fetita
Faimosul supermodel britanic Katie Price, cunoscuta sub numele Jordan, asteapta o fetita ce va fi botezata Crystal. (starpulse.com) Intr-o emisiune TV aceasta a dezvaluit ca asteapta un al treilea copil, al doilea cu sotul ei, Peter Andre, ea urmand sa nasca in doar


Faimosul supermodel britanic Katie Price, cunoscuta sub numele Jordan, asteapta o fetita ce va fi botezata Crystal. (starpulse.com)

Intr-o emisiune TV aceasta a dezvaluit ca asteapta un al treilea copil, al doilea cu sotul ei, Peter Andre, ea urmand sa nasca in doar cateva saptamani.

Desi initial Jordan nu dorea sa cunoasca sexul pruncului, ea a fost convinsa de Peter, aflat recent intr-un spital din cauza meningitei.

„Este fetita. A fost un an de doi bani pentru noi, iar Peter a dorit sa cunoasca sexul copilului si pana la urma am fost de acord. De abia astept sa iei sa cumparaturi si sa achizitionez absolut tot ceea ce este roz si sa ii colorez camera. Pentru mine urmeaza cel mai asteptat lucru – sa ii vad vaginul. Momentan sunt obisnuita cu baieteii. Mi-ar placea sa o numesc Crystal”, spune modelul.

Jordan afirma ca este un pic cam speriata: „Intotdeauna mi-am dorit o fata, am impresia ca cineva va veni si o va lua de langa mine. E prea frumos sa fie adevarat !”

Alex Torek