Katy Perry a schimbat prefixul! Cântăreaţa a petrecut alături de 70 de prieteni

De: Cătălina Matei / 28.10.2014, 14:03
Katy Perry a schimbat prefixul! Cântăreaţa a petrecut alături de 70 de prieteni
Pe 25 octombrie, Katy Perry a împlinit 30 de ani, iar petrecerea, masa şi dansul au avut loc la Paris! Artista şi-a strâns cei 70 de prieteni apropiaţi şi au zburat cu un avion privat în capitala Franţei.

Iniţial, Katy Perry îşi făcuse alte planuri pentru a sărbători schimbarea prefixului, cu 3 în faţă. Artista îşi dorea foarte mult să ajungă în Egipt, însă tensiunile din această ţară sunt mult prea periculoase.

Potrivit femalefirst.co.uk, cântăreaţa a închiriat un avion privat pentru a-şi transporta gaşca de prieteni la Paris: 70 de persoane în total. Printre ei s-au aflat şi DJ Mia Moretti, dar şi iubitul lui Katy, Diplo.

Foto: Facebook

Cei prezenţi pe Aeroportul Le Bourget din Paris au povestit pentru The New York Daily News că artista părea cam ameţită, după aterizare. Nu avea echilibru şi îşi făcea încontinuu selfie-uri alături de prietenul său.

Mai târziu, câţiva dintre prietenii săi au fost zăriţi servind masa la Le Jules Verne, un restaurant cotat cu o stea Michelin şi localizat la etajul al doilea al Turnului Eiffel.

Katy a profitat din plin de pauza de trei săptămâni pe care şi-a luat-o de la Turneul “Prismatic”, cea mai recentă reprezentaţie fiind cea din Mexic, din 18 octombrie.