Katy Perry: „Am o problemă cu cititul”

De: Marian Andrei / 03.09.2013, 12:45
Dacă până acum nu te numărai printre fanii lui Katy Perry, după ce vei termina de citit interviul din GLAMOUR, vei lua cu asalt youtube-ul în căutarea hit-urilor artistei: perfecte pentru o ultimă escapadă la mare cu mașina, împreună cu cele mai bune prietene - sună și mai bine atunci când le asculți cu sonorul dat la maximum și pletele răvășite de vânt.

Katy e adorabilă, răspunsurile ei debordant de sincere – cum să nu o iubești când răspunde fără niciun fel de pudoare despre despărțirea de fostul ei soț, Russel Brand: „Să zicem că n-am mai avut vreo veste de la el de când mi-a dat un mesaj în care îmi spunea că vrea să divorțăm, pe 31 decembrie 2011″, despre copilăria nomadă, cu niște părinți pastori evanghelici care considerau că bătaia e ruptă din rai sau când declară „Am o problemă cu cititul”.

Perry este în mjlocul pregătirilor pentru finalizarea celui de-al treilea album (celelalte au avut încasări de 45 de milioane de dolari, conform Forbes) însă n-o să vorbească despre asta. Ba chiar dă înapoi, spunând că nu e chiar „la jumătatea înregistrărilor”. E precaută. Nu e copleșită de imensa mașinărie pe care trebuie s-o pună în mișcare? „Evident că amețesc uneori”, spune, răbdătoare. „Și atunci când sunt între înregistrări, câteodată mă îndoiesc de mine. Și mă întreb dacă am fost doar norocoasă sau am reușit să manipulez întreaga lume astfel încât să creadă că șapte melodii merită să ajungă pe primul loc în topuri? Apoi revin în studio și încep să compun, și îmi dau seama că toate aceste lucruri se află în mine, și că nimeni nu mi le poate lua, indiferent de ce-ar comenta unii și alții.”

Așa-i că te-am făcut curios? În plus, fotografiile superbe au fost realizate de nimeni alta decât Annie Leibovitz.

Un nou sezon, noi colecții fabuloase. Redacția GLAMOUR a selectat pentru tine cele mai hot trenduri de fashion și beauty din sezonul toamnă-iarnă 2013-2014. Orice întrebare legată de stil își va găsi răspunsul în cele 52 de pagini de fashion și beauty din numărul de septembrie al revistei GLAMOUR.

Dacă până acum te deprima griul urban care caracteriza ținutele de toamnă ale tuturor fashionistelor, avem vești excelente! Hitul sezonului îl reprezintă paltoanele… în culori fondante.

Nu te mulțumește ideea unui sezon colorat? Nicio problemă, această toamnă este deopotrivă și a dorințelor întunecate și arebeliunii. Din cap (da, creasta de mohican chiar e obligatorie) până în picioare (poți opta pentru stiletto ucigătoare, cizme de luptă sau bocancii Dr. Martens), totul va ține doar de anarhie în moda acestui sezon!
Nu te-ai hotărât care sunt piesele în care vrei să investești? 11 designeri români îți spun cum se vor purta piesele acestui sezon, într-un pictorial glam&chic în ediția de septembrie a revistei GLAMOUR.

Tot în numărul de septembrie află cum să scapi de frica de zbor. Dacă îți place să călătorești, dar frica de avion te încremenește, pur și simplu, de fiecare dată, avem soluții. Frica de avion este o reacție reflexă, dar pe care, cu puțină răbdare, o poți controla. Experții spun că există o mulțime de oameni care scapă de teamă și ajung să călătorească cât se poate de confortabil. Tot ce trebuie să faci este să îți controlezi gândurile negative și să-ți găsești un ritual care te va ajuta să zbori liniștită până la destinație.

Dacă obișnuiai să cauți pe Internet persoana cu care ar trebui să ieși la o primă întâlnire, află de ce ar trebui totuși să încetăm să ne mai „google-im” posibilii (viitori) iubiți? Prea multă informație ar putea de fapt constitui un deserviciu. Și asta pentru că atunci când te transformi peste noapte în Hercule Poirot mai mult ca sigur vei descoperi un mic lucru total neimportant care va deveni desigur un lucru foarte important (și evident incredibil de enervant) și care-ți va schimba complet părerea despre acea persoană.

Dar să analizăm mai îndeaproape motivele pentru care ar trebui să încetăm să mai căutăm pe Internet tipii de care suntem (chiar și vag!) interesate. Mai multe tipsuri (amuzante, promitem), în revista GLAMOUR pe care o găsiți deja la chioșcuri.