Katy Perry are deja o noua relatie?! (Poze)

Apropo.ro / 30.01.2012, 14:30
Cantareata Katy Perry s-a afisat la bratul unui barbat, la cateva luni de la anuntarea divortului de Russell Brand.

Katy Perry si Russell Brand au divortat dupa 14 luni de mariaj. Desi pareau a fi cel mai reusit si fericit cuplu de la Hollywood, cei doi au preferat sa isi continue separat drumul in viata.

De curand, in cadrul unui eveniment caritabil desfasurat in Los Angeles, SUA, cantareata s-a afisat pentru prima data, dupa divort, la bratul unui alt barbat.

Katy Perry

A pozat in fata fotografilor intr-o femeie fericita, care se simte implinita, insa lucrurile nu stau chiar asa, dincolo de „scutul” afisat publicului.

Barbatul care i-a stat aproape pe parcursul evenimentului din Los Angeles nu este altcineva decat cel mai bun prieten al artistei, designerul de bijuterii Markus Molinari.

Cei doi au pozat in cuplul vesel si frumos, ba chiar au avut gesturi de tandrete, dar totul nhu a fost decat o joaca de copil.

Katy Perry

Katy Perry are de gand sa nu isi faca o relatie, nu inca, caci perioada casniciei si-a lasat amprente memorabile in sufletele amandorura, atat al lui Katy, cat si al lui Russell.

Cantareata isi petrece timpul alaturi de bunul prieten Markus Molinari, cel care stie de fiecare data cum sa o inveseleasca.