Katy Perry – Mâncarea e la modă!

De: Pusa Toader / 14.12.2013, 05:00
Katy Perry  - Mâncarea e la modă!
Nonconformista cântăreaţă Katy Perry este obsedată de mâncare: nu numai că îi place să se îndoape cu toate bunătăţile, dar, mai nou, le şi poartă.

Katy Perry este cea care a lansat moda inelelor din ursuleţi gumaţi, poşetelor în formă de brioşă, sutienelor din frişcă asortată cu căpşuni sau a chiloţilor din acadele şi acestea sunt numai câteva dintre extravaganţele ei vestimentare cu multe calorii.
Pe lângă costumaţiile care îţi stârnesc apetitul, Katy Perry include mâncarea şi în show-urile sale. Astfel, în timpul concertelor, spectatorii sunt răsfăţaţi olfactiv cu miros de vată de zahăr, în timp ce artista se aruncă cu entuziasm într-un tort imens de fructe sau cântă cocoţată pe o banană uriaşă.
Dar care sunt mâncărurile favorite ale lui Katy Perry? Mâncarea thailandeză, spaghetele, clătitele, îngheţata sau mâncarea mexicană. „Îmi plac ciupercile. Aş putea mânca o tonă. Îmi mai plac trufele, aripioarele de pui la grătar, creveţii, salată de pui cu curry şi hamburgerii”. Mai nou, aflată în turneu în Marea Britanie, Katy Perry s-a îndrăgostit de câteva feluri tradiţionale englezeşti, printre care mâncarea de fasole cu pâine prăjită şi plăcintele cu carne.
Cât priveşte talentul cântăreţei în bucătărie, Katy Perry recunoaşte: „Nu prea gătesc, deşi fac o quesadilla bestială. Poate nu sunt bună de bucătăreasă, dar am alte talente. Înainte să mă apuc serios de gătit, vreau să devin pilot de elicopter, ceea ce mi-ar fi de folos la Apocalipsă, în timp ce gătitul nu. Însă dacă vrei o porţie bună de paste, sunt gata să o prepar, chiar lumea se sfârşeşte în timpul ăsta!”.
Gabriela Groza

Salată cu piept de pui la grătar

Ingrediente: 2 piepţi de pui, 1 salată verde, 1 roşie feliată, pătrunjel (sau coriandru) proaspăt, 1 cutie boabe de porumb, 1 cutie boabe de fasole, 1 cană inele de ceapă pane, ½ cană sos de barbeque, ½ cană smântănă amestecată cu maioneză.
Mod de preparare: Carnea de pui se rumeneşte pe grătar, apoi se feliază. Într-un castron mare, se amestecă salata, feliile de roşie, pătrunjelul, porumbul şi fasolea. Se adaugă feliile de carne şi inelele de ceapă, iar sosurile se combină şi se servesc alături.