KAZIBO Music compune pentru Cristi Minculescu!

De: Nicoleta Nicolae / 23.06.2015, 11:00
KAZIBO Music compune pentru Cristi Minculescu!
După ce s-au impus pe piaţă prin calitatea pieselor lansate, Alex Pelin şi Ovidiu Baciu lucrează o noua piesă alături de Cristi Minculescu.

KAZIBO Music, într-un timp foarte scurt, a scris istorie în industria muzicală românească.  Piesa compusă de ei a fost desemnată cea mai bună piesă românească din 2015 şi a staţionat 21 de saptămâni pe locul 1 in toate topurile muzicale. Tot ei au fost cei care au readus rock-ul pe radio-urile comerciale, piesa compusă pentru Dan Bittman   ajungând pe primul loc in topul Mediaforest, topul celor mai difuzate piese din România.

Acum, băieţii creativi de la KAZIBO Music anunţă cu mândrie o nouă piesă surpriză pe care au compus-o pentru artistul Cristi Minculescu, un nume longeviv şi o voce cu greutate în industria muzicii româneşti. Cristi Minculescu s-a alăturat trupei rock Iris în 1980, iar de atunci muzica pe care a dăruit-o fanilor a dăinuit pe buzele şi în minţile tuturor, pe parcursul a mai mult de trei decenii.

Cu siguranţă, colaborarea dintre KAZIBO Music şi Cristi Minculescu nu este absolut deloc întâmplătoare. Bunul simţ, respectul şi loialitatea au fost criterii după care Cristi şi-a ghidat întotdeauna viaţa şi care se suprapun perfect cu valorile în care băieţii de la KAZIBO Music cred. Prin prisma experienţei lor variate de la KAZIBO, băieţii compun cu acelaşi elan şi pentru artişti din zona muzicală rock şi pop-rock.

Atunci când la KAZIBO Music se compune muzică, principalele elemente pe care băieţii le respectă rămân întotdeauna originalitatea, noutatea şi sound-urile proaspete, neapărat adaptate unui twist actual. Ca să ştii exact despre ce vorbim, ascultă doar câteva dintre piesele faimoase marca KAZIBO Music şi care au împânzit radiourile şi postuzile muzicale de specialitate din România: „Falava“, hitul verii, semnat NAGUALE featuring Andra şi care a strâns peste 10 milioane de vizualizări într-o singură lună, single-ul lui Dan Bittman, „Şi Îngerii au Demonii Lor“, „Pe aripi de vânt“ – Delia featuring Kaira, „Cinema” – Glance featuring Mandinga, „Inimi Desenate“ – Delia, „În Bucăţi“ – Glance featuring Elena & NAGUALE, peste 22 de milioane de vizualizări.