Keanu Reeves a dezvăluit ce face înainte de fiecare scenă de luptă în care joacă

De: Adrian Popa / 08.07.2022, 10:58
Keanu Reeves a dezvăluit ce face înainte de fiecare scenă de luptă în care joacă

Keanu Reeves este unul dintre cei mai cunoscuți actori de filme de acțiune, iar pentru a se menține în formă maximă starul are anumite obiceiuri.

Reeves s-a obișnuit să mănânce o friptură în seara de dinainte de fiecare scenă de luptă importantă în care apare. Despre dieta lui, starul a spus: „Puțină sare, puțină grăsime, iar în seara de dinainte de o scenă mare de luptă mănânc o friptură. Am început pe vremea Matrix”. Carrie-Anne Moss, partenera lui din film, a spus că obiceiul actorului este „total psihologic”.

Vedeta preferă New York Steak, gătită din mușchiul longissimus provenit de la vaci. Carnea este mai fragedă deoarece mușchiul respectiv este mai puțin folosit.

New York Steak, gătită cu ceapă și ciuperci (Foto: Wikimedia)

La filmări, Reeves, în vârstă de 57 de ani, încearcă să execute cât de multe cascadorii poate, însă în anumite cazuri producătorii au apelat la dubluri. În „John Wick”, de exemplu, a fost folosit un cascador care a făcut lucruri incredibile. Potrivit actorului, acesta a fost lovit chiar și de o mașină.

„Eu? Trag cu câteva arme, dobor câteva persoane – și asta e acțiune. Deci, da, fac cât de multă acțiune pot, deoarece iubesc asta”, a spus Reeves.

Actorul colaborează de mulți ani cu un antrenor personal, Denise Snyder. Reeves evită, însă, se fie un pachet de mușchi. „În mod normal nu cred că pentru el merge să fie masiv. În ‘John Wick’ a fost vorba despre prezența lui și acest lucru nu poate veni din mărime. Trebuie să vină din structură”, a explicat Snyder.

Keanu Reeves a mai jucat în filme precum „Point Break”, „Speed”, „My Own Private Idaho” sau „Constantine”. Multe dintre aceste titluri au fost mari succese. Filmele în care actorul a apărut au generat venituri de aproape 2 miliarde de dolari.

Sursa: Man’s Journal

Foto: Profimedia Images