Keanu Reeves ar putea juca într-un film Marvel dedicat

De: Loredana Toma / 09.02.2021, 14:20
Keanu Reeves ar putea juca într-un film Marvel dedicat

Actorul Keanu Reeves a primit oferta de a intra în pielea lui Kraven The Hunter, într-un film care îi este dedicat personajului negativ din franciza “Spider-Man”.

Titlul filmului ar putea fi chiar “Kraven” și se lucrează la el încă din 2018, iar regia ar putea fi semnată de JC Chandor.

Kraven The Hunter este un pion important în lumea lui Spider-Man. Este un vânător care a căpătat puteri supraomenești, viteză și simțuri ascuțite după ce a băut o licoare miraculoasă. Și, pentru a demonstra că el este cel mai mare vânător din întreaga lume, Kraven își face un scop în a-l vâna chiar pe Spider-Man. Prea multe detalii nu au fost făcute însă publice iar Reeves nu a confirmat, încă, dacă va accepta sau nu rolul oferit, potrivit Screenrant.

Kraven este un personaj care calcă fix pe linia dintre bine și rău, ca John Wick

Se pare că rolul Kraven i s-ar potrivi foarte bine actorului Keanu Reeves, luând în calcul rolurile din filmele “Matrix” și “John Wick”. Pe de-o parte adversar, pe de altă parte anti-erou, Kraven se află fix pe linia dintre bine și rău, situație similară cu personajul John Wick. Tonul filmului Kraven pare a ceva între “Man on Fire” și “Logan”. Numele lui Reeves, în vârstă de 56 de ani, a mai fost asociat cu proiecte Marvel. Astfel, s-a spus că el va juca rolul Yon-Rogg în „Captain Marvel”, dar, ]n cele din urmă, partitura i-a fost atribuită lui Jude Law.

CITEȘTE ȘI: Keanu Reeves, mesaj emoţionant:” Ceea ce nu ştiu oamenii despre mine…” 

Foto: Profimedia Images