Keanu Reeves, mesaj emoţionant de Sărbători:” Ceea ce nu ştiu oamenii despre mine…”

De: Nicoleta Nicolae / 17.12.2015, 09:36

Keanu Reeves, mesaj emoţionant de Sărbători:” Ceea ce nu ştiu oamenii despre mine...”
Keanu Reeves are o poveste de viaţă care s-ar putea transforma foarte uşor într-un bestseller sau într-un film de Oscar.

Fostul partener al lui Charlize Theron din ”My Sweet November” şi-a surprins fanii cu un selfie şi cu un mesaj motivaţional:

„Vedeţi oamenii aceştia, din spatele meu? Se grăbesc la muncă şi nu sunt atenţi la nimic. Uneori, suntem atât de prinşi în viaţa noastră cotidiană, încât uităm să ne acordam timpul de a ne bucura de frumusetea vietii. E ca si cum am fi niste zombie. Priveste in sus si scoate-ti castile de la urechi. Salută un om pe care il vezi, poate chiar îmbrăţişează pe cineva care pare că suferă. Fii cuiva de ajutor. Trebuie să-ţi trăieşti fiecare zi ca şi cum ar fi ultima. Ceea ce nu ştiu oamenii despre mine e faptul că am suferit de depresie, acum câţiva ani. N-am spus nimic, nimănui. A trebuit să lupt singur ca să ies de acolo. Persoana care mă ţinea departe de fericire eram chiar EU. Fiecare zi e preţioasă, aşa că haideţi s-o tratăm ca atare. Ziua de mâine nu este garantată, aşa că haideţi să trăim azi! Sper să distribuiţi această postare, să răspândiţi iubirea în aceste sărbători”, a scris actorul.