Keanu Reeves pe locul doi

Apropo.ro / 11.12.2001, 11:33
Keanu Reeves pe locul doi
O englezoaica ce abia s-a întors acasa din Australia, dupa o ședere de doi ani, a declarat ca îi este dor mai mult de cațelul pe care l-a lasat departe decît de iubitul ramas în urma. Și acesta era nimeni altul decît celebrul Keanu Reeves. Rachel Jones a declarat cu

O englezoaica ce abia s-a întors acasa din Australia, dupa o ședere de doi ani, a declarat ca îi este dor mai mult de cațelul pe care l-a lasat departe decît de iubitul ramas în urma. Și acesta era nimeni altul decît celebrul Keanu Reeves.

Rachel Jones a declarat cu sinceritate ca cel mai mult îi lipsește Flipper, terrierul ei, ramas în Australia, deși tot acolo se afla și Reeves. Legatura lui Rachel cu Keanu a început în urma cu o luna, la Sydney, unde el se afla pentru filmari. Cei doi s-au întîlnit într-un bar.

„A fost placut alaturi de Keanu. Dar deși îmi lipsește și el foarte mult, mai dor îmi este de terrierul meu, Flipper”, a recunoscut Rachel, care are 26 de ani. „A trebuit sa-l las în Australia, la un prieten și mi se rupe inima”, a adaugat ea.

Rachel și Keanu au petrecut o ultima noapte împreuna, marțea trecuta, dupa cum a povestit tînara. „Am petrecut o noapte minunata. Keanu este la fel de bun în dormitor cum este și pe ecran”, a comentat ea.

Tags: