Keeping Up with the Kardashians revine la E!

Apropo.ro / 19.07.2018, 12:20
Keeping Up with the Kardashians revine la E!
Seria de mare succes Keeping Up with the Kardashians revine la E! cu sezonul 15 din 12 august la ora 22:00, iar familia în expansiune se confruntă cu provocări mai dificile ca niciodată. În acest sezon apar noi membri pe măsură ce Khloe şi Kylie experimentează pentru prima dată maternitatea, iar Kim devine mamă pentru a treia oară cu ajutorul unei mame surogat.

În acelaşi timp tensiunile încep să se acumuleze între surorile mai mari pe măsură ce Kim şi Khloe pun la îndoială priorităţile lui Kourtney determinând-o pe aceasta să analizeze atent loialitatea faţă de familie. Kim şi Kourtney se hotărăsc să se implice în avocatură şi merg în Washington unde vor a pleda pentru două cauze în care cred cu tărie. Kourtney se implică în cauza produselor de igienă mai sigure, în timp ce Kim are misiunea de a se întâlni cu Preşedintele Donald Trump pentru a obţine graţierea lui Alice Marie Johnson, o femeie închisă pe viaţă pentru o infracţiune ce implică droguri. Telespectatorii vor vedea lupta dusă de Kim pentru drepturile lui Alice şi cum toate eforturile ei duc la eliberarea acesteia.

Kendall îşi continuă cu succes cariera în modeling şi se bucură de noile experienţe oferite de ţările în care călătoreşte, mai ales în Franţa, unde îşi retrăieşte copilăria. Kourtney şi Scott îmbrăţişează ”noua normalitate”, consecinţă a discuţiilor avute despre co-parenting iar Kim reacţionează în urma unor comentarii ale lui Kanye în timp ce el se pregăteşte de lansarea unui nou album.

Tot în acest sezon clanul Kardashian-Jenner-West se reuneşte pentru a participa la emisiunea Celebrity Family Feud pentru o cauză nobilă şi îndeplinind astfel un vis a lui Kanye, acela de a concura în acest format. În ciuda tuturor diferenţelor de opinie, membrii aceastei familii ştiu că sunt mai buni când sunt împreună.

Keeping Up with the Kardashians este produs de Ryan Seacrest Productions şi Bunim/Murray Productions. Ryan Seacrest este producător executiv al companiei Ryan Seacrest Productions. Kris Jenner, Kourtney Kardashian, Kim Kardashian West şi Khloé Kardashian sunt şi ele producători executivi. Gil Goldschein, Farnaz Farjam-Chazan şi Amanda Weinstein sunt producători executivi pentru Bunim/Murray.

În România E! se găseşte în oferta următorilor furnizori de televiziune: RCS-RDS (DIGI), Telekom România, UPC România, NextGen, Orange, Ines.