Keira Knightley a devenit pentru prima oară mamă

De: Nicoleta Nicolae / 28.05.2015, 09:00
Keira Knightley a devenit pentru prima oară mamă
Actriţa Keira Knightley şi soţul ei, rockerul James Righton, au devenit pentru prima dată părinţi, după ce artista britanică a născut primul copil al cuplului.

Anunţul a fost confirmat pentru site-ul revistei People de mai multe surse apropiate cuplului. Până la ora publicării acestor informaţii, vedeta britanică nu a dezvăluit, însă, şi sexul bebeluşului ei.

Actriţa, foarte discretă în privinţa vieţii sale private, nu confirmase în mod oficial nici faptul că era însărcinată, lăsând ca silueta ei de gravidă să vorbească de la sine, în această iarnă, cu ocazia apariţiilor sale pe covorul roşu, în timpul sezonului premiilor de la Hollywood.

Actriţa Keira Knightley, în vârstă de 30 de ani, şi rockerul James Righton, în vârstă de 31 de ani, s-au căsătorit pe 4 mai 2013 în cadrul unei ceremonii discrete, în sudul Franţei.

Keira Knightley este una dintre cele mai cunoscute tinere actriţe britanice. Primul rol notabil i-a fost oferit de regizorul George Lucas, care a distribuit-o în „Star Wars Episodul I – Ameninţarea fantomei „, unde a împărţit partitura senatorului Amidala cu Natalie Portman. În toamna anului 2002, actriţa a obţinut un rol în „Piraţii din Caraibe: Blestemul Perlei Negre”, continuat cu alte trei filme, cu un mare succes de casă.

Sursa MEDIAFAX