Keira Knightley nu va mai filma scene de sex sau nud pentru pelicule regizate de bărbați

De: Ana Obretin / 25.01.2021, 14:57
Keira Knightley nu va mai filma scene de sex sau nud pentru pelicule regizate de bărbați

Keira Knightley spune că nu va mai filma scene de sex sau nud pentru pelicule regizate de bărbați, o alegere radicală pentru actrița britanică, celebră pentru lungmetraje ca “Pirații din Caraibe”, “Mândrie și prejudecată” și “Anna Karenina”.

Într-un interviu pentru podcastul Chanel Connects, aceasta și-a justificat alegerea prin mai multe motive. Actrița denunță „privirea masculină”, respectiv punctul de vedere masculin în artă și cultură. 

„Mă simt lipsită de confort acum când încerc să reprezint privirea masculină. Există, de asemenea, momente în care îmi spun: ‘Văd foarte bine de ce această relație sexuală s-ar potrivit în acest film, dar, de fapt, ai nevoie doar de o actriță sexy’. Și, deci, îmi spun ‘poți lua pe altcineva, pentru că sunt prea mândră și pentru că acest corp a născut deja doi copii și prefer să nu mă dezbrac în fața unui grup de bărbați’”, a explicat starul.

Knightley a denunțat și modalitatea de realizare a  scenelor de sex din filmele ultimilor ani, pe care le descrie ca fiind „oribile”.

“Nu vreau să fiu în acele scene oribile de sex unde ești complet transpirată și toată lumea geme. Nu mă interezează să fac asta”, a mai spus Keira, care nu ar refuza să filmeze, totuși, astfel de momente într-o peliculă regizată de o femeie, potrivit BBC

Anterior, actrița a spus că, din 2015, de când a devenit mamă, are în contractele sale o clauză privind lipsa scenelor nud.

Cel mai recent rol al lui Knightley a fost în “Misbehaviour”, de Philippa Lowthorpe, lansat în septembrie 2020. Următorul să film va fi “Silent Night”, o comedie de Crăciun, regizată de debutanta Camille Griffin. 

CITEȘTE ȘI: Scenele de sex din “Bridgerton” au ajuns pe site-uri porno

Foto: Profimedia Images