Keira Knightley și James Righton s-au căsătorit sâmbătă

De: Marian Andrei / 06.05.2013, 11:21
Keira Knightley și James Righton s-au căsătorit sâmbătă
Actrița Keira Knightley și logodnicul acesteia, James Righton, s-au căsătorit, sâmbătă seară, la proprietatea de cinci milioane de dolari a familiei acesteia, în Mazan, o localitate de lângă Mont Ventoux (Provence), în compania unui număr restrâns de invitați.

Cuplul, care s-a logodit în mai 2012, după ce s-au cunoscut la un eveniment organizat de Alexa Chung – s-a căsătorit civil sâmbătă după-amiază, la primăria din Mazan, la 67 kilometri de Marsilia, după care, la bordul unei mașini argintii Renault Clio, s-a întors la reședința de lux a actriței pentru petrecerea de nuntă.

Showbiz.ro te trimite la EROS SHOW! Vrei și tu?

„A fost o ceremonie deosebit de emoționantă. Keira a părut foarte impresionată de tot și a vărsat lacrimi de fericire”, a spus o sursă pentru MailOnline.

Keira Knightley, în vârstă de 28 de ani, a purtat o rochie special creată pentru ea de designerul Karl Lagerfeld, a încălțat o pereche de balerini roz, iar vestimentația a completat-o cu o jachetă Chanel și o ghirlandă fină, pe care a purtat-o pe cap.

La petrecere au luat parte aproximativ 50 de persoane, toți prieteni apropiați ai familiilor celor doi miri.

James Righton, solistul trupei rock The Klaxons, a cerut-o în căsătorie pe actrița britanică Keira Knightley în mai 2012, după o relație de 15 luni.

Keira Knightley a declarat, într-un interviu recent pentru revista Marie Claire, că nu este interesată de o nuntă mare și somptuoasă: „Nu suntem genul de persoane care să aprecieze o nuntă mare. Nu am nevoie de așa ceva. Deocamdată încerc să mă bucur de această logodnă”.