Keith Urban îsi face prima aparitie în public

Apropo.ro / 03.01.2007, 09:21
Keith Urban îsi face prima aparitie în public
Actrita Nicole Kidman si sotul sau, Keith Urban, au aparut împreuna în public, pentru prima data la internarea cântaretului de muzica country într-o clinica de recuperare, informeaza Reuters. Canalele de televiziune si ziarele australiene l-au aratat pe


Actrita Nicole Kidman si sotul sau, Keith Urban, au aparut împreuna în public, pentru prima data la internarea cântaretului de muzica country într-o clinica de recuperare, informeaza Reuters.

Canalele de televiziune si ziarele australiene l-au aratat pe Urban relaxat, îmbracat lejer în jeansi si cu o bluza larga, albastra, tinând-o de mâna pe Kidman. Cei doi si-au facut aparitia la o vizionare privata de film care a avut loc în Sydney, orasul natal al actritei.

A fost pentru prima data când cei doi au fost vazuti împreuna în Australia de la nunta lor, care a avut loc în luna iunie.

Cuplul nu a vorbit cu paparazzii si a plecat într-o masina luxoasa, neagra.

Urban, care a câstigat anul acesta premiul pentru cel mai bun vocalist oferit de catre Ascociatia de Muzica Country din Nashville, s-a internat în luna octombrie la clinica Betty Ford pentru a se trata de alcoolism. Vedeta de origine neo-zeelandeza a recunoscut ca are probleme cu abuzul de alcool si de cocaina.

Mediafax