Kelly Osbourne a leșinat în timpul unei emisiuni

De: Gabriela Voicu / 08.03.2013, 16:00
Kelly Osbourne a leșinat în timpul unei emisiuni
Kelly Osbourne, fiica lui Ozzy Osbourne, a fost transportată de urgență la spital după ce a leșinat în timpul filmărilor pentru emisiunea "Fashion Police".

Kelly Osbourne, fiica celebrului cântăreț Ozzy Osbourne, a fost transportată de urgență la spital, după ce a leșinat în timpul filmărilor pentru emisiunea „Fashion Police”.

Surprinde-ți mama sau iubita cu o felicitare de Mărțișor!

Vedeta le-a spus colegilor că nu se simte bine înainte de a-și pierde cunoștința. După ce a leșinat, Kelly Osbourne a început să tremure și prezenta simptome asemănătoare unei convulsii. Acest diagnostic nu este, însă, confirmat de medici, dar apropiații ei cred că poate fi vorba de epilepsie.

Kelly Osbourne, preluată de ambulanță

Colega lui Kelly, Melissa Rivers, a chemat imediat ambulanța. Potrivit Fox News, cântăreața în vârstă de 28 de ani este conștientă, starea ei de sănătate fiind stabilă în acest moment.

Este prima dată când Kelly s-a confruntat cu un astfel de episod.

Vestea legată de starea de sănătate a fiicei lui Ozzy Osbourne vine după ce fratele ei, Jack Osbourne, a fost diagnosticat cu scleroză multiplă, iar Sharon, mama lor, a suferit dublă mastectomie.