Kelly Osbourne a rupt logodna

Apropo.ro / 10.01.2014, 08:00
Kelly Osbourne a rupt logodna
Cântăreaţa Kelly Osbourne, fiica lui Ozzy Osbourne, s-a despărţit "amiabil" de logodnicul său, maestrul patiser Matthew Mosshart, după doi ani de relaţie, a afirmat aceasta într-o declaraţie comună a cuplului.

„Separarea este amiabilă, iar cei doi păstrează în continuare cel mai profund respect unul faţă de celălalt. Kelly aşteaptă cu nerăbdare un an plin de noi provocări”, a explicat purtătorul de cuvânt al vedetei în declaraţia comună, informează contactmusic.com.

Kelly Osbourne şi Matthew Mosshart s-au cunoscut în 2011, la nunta top-modelului britanic Kate Moss cu Jamie Hince, liderul formaţiei rock The Kills, unde cântă sora lui Matthew Mosshart, Alison.

Matthew Mosshart este un maestru bucătar specializat în produse de patiserie, adept al dietei vegane, care lucra la Londra în perioada în care a întâlnit-o pe Kelly Osbourne. De atunci, Matthew s-a mutat la Los Angeles pentru a fi alături de Kelly, care nu apreciază relaţiile la distanţă.

În iulie 2013, Kelly Osbourne, în vârstă de 29 de ani, declara într-un interviu acordat revistei Hello! că iubitul ei a cerut-o în căsătorie în timpul unei vacanţe petrecute în Marea Caraibilor.