Kelly Osbourne – minus 35 kilograme

Apropo.ro / 11.06.2013, 09:58
Kelly Osbourne – minus 35 kilograme
De când s-a pus serios pe slăbit, acum trei ani, schimbându-şi complet stilul de viaţă, Kelly Osbourne a scăpat de aproape 35 de kilograme, însă vedeta emisiunii “Fashion Police” spune că nu are de gând să se oprească.
 
Starul de 28 de ani, care acum se consideră o “fostă grăsană”, şi-a dezvăluit secretele siluetei ei de invidiat. “Odată ce înveţi să faci mişcare corect şi să mănânci corect, trebuie să înţelegi că e vorba de un regim care trebui să dureze toată viaţa. Pentru că o simplă dietă nu dă rezultate. Slăbeşti, apoi te opreşti şi te îngraşi la loc”. Cuvântul-cheie, în ceea ce o priveşte pe Kelly, este “moderaţia”. “Chiar dacă eu nu sunt genul care să aibă în faţă o farfurie cu cartofi prăjiţi şi doar să ciugulesc din ei… cu moderaţie. Eu sunt genul care îi mănâncă pe toţi. Ideea cu moderaţia este mai uşor de zis decât de aplicat”. 
 
 
 
Apropo de cartofi prăjiţi, Osbourne spune că îşi permite, din când în când, să tragă chiulul de la dietă, fără să se simtă vinovată atunci când îşi satisface o poftă. “Mănânc cele mai consistente mâncăruri dimineaţa. Dacă mi-e poftă de pizza, mănânc la micul dejun, salată la prânz şi terci de ovăz la cină”.