Kelly Osbourne si-a fracturat o mana dupa ce a cazut din pat

Apropo.ro / 20.12.2011, 15:30
Kelly Osbourne si-a fracturat o mana dupa ce a cazut din pat
Dupa ce luna trecuta a ajuns la spital in urma unui accident, cantareata Kelly Osbourne si-a fracturat de curand bratul stang.

Kelly Osbourne, fiica rockerului Ozzy Osbourne, si-a fracturat mana stanga in trei locuri, dupa ce a cazut din pat, la sfarsitul saptamanii trecute.

Starleta britanica a cazut in timp ce dormea in patul din camera sa de hotel.

„Sunt, probabil, persoana cel mai predispusa la accidente sau cea mai stupida persoana din lume. Am cazut din pat in timp ce dormeam, noaptea trecuta, si mi-am rupt mana in trei locuri!”, a dezvaluit Kelly Osbourne intr-un mesaj postat pe Twitter.

Kelly Osbourne

Stau intr-un hotel si patul este atat de inalt, incat am cazut de la o inaltime de aproximativ 130 de centimetri. Este mana stanga, iar eu sunt stangace. Mama a fost nevoita sa imi pieptene parul si sa imi taie bucatile de mancare din farfurie. M-am simtit din nou ca un copil si, desigur, mamei i-a placut acest moment”, a adaugat starleta britanica.

Unul dintre fanii ei de pe Twitter, @Mbalz3, a dorit sa afle in ce fel reuseste Kelly Osbourne sa scrie mesaje pe Twitter in aceste conditii: „Daca ti-ai fracturat mana stanga si tu esti stangace, cum poti sa scrii mesaje pe Twitter?”.

„Stii, am totusi doua maini”, i-a raspuns Kelly Osbourne.

Luna trecuta, cantareata Kelly Osbourne a ajuns la spital dupa ce s-a accidentat inaintea unui casting organizat in Miami.