Keo despre Andreea Bălan: „Perioada „Andre” i-a pus o etichetă greșită”

De: Mia Nicolescu / 15.06.2012, 09:40
Keo despre Andreea Bălan:
Într-un interviu acordat de curând, Keo a vorbit despre relația sa cu Andreea Bălan. "Ideile mele au făcut-o așa cum e ea acum", a mărturisit artistul.

Dacă la sfârșitul lunii mai, Andreea Bălan a acordat un interviu în care a vorbit despre viața ei privată, acum a venit rândul iubitului Keo să ofere detalii despre relația de șase ani pe care o are cu artista.

Andreea, și nu spun asta pentru că e iubita mea, e o tipă foarte talentată. Și da, mă refer la muzică (râde – n.r.)! Andreea îmi cântă sub duș, în cadă, cântă tot timpul când suntem acasă. Din păcate, perioada „Andre” i-a pus o etichetă greșită și e mult subevaluată ca voce”, a spus Keo.

Mai mult, cântărețul se ocupă și de cariera iubitei sale: „Eu o managerizez și pe Andreea. Ideile mele au făcut-o așa cum e ea acum”.

Keo și Andreea Bălan

Cât despre bărbații care visează la frumoasa Andreea, Keo nu se simte amenințat: „Nu sunt gelos pe bărbații care o doresc, și eu primesc propuneri indecente. Și le refuz… înghițind în sec (râde – n.r.). Iar despre problema silicoanelor… Dacă aș spune că nu are implanturi nu s-ar schimba nimic. Dar o voi lăsa pe ea să dezvăluie dacă are sau nu silicoane, este o problemă intimă a ei, iar eu nu îmi pot permite să o comentez„.