Keo s-a hotărât! I-a declarat dragostea lui Misty!

Apropo.ro / 04.09.2014, 14:10
Keo s-a hotărât! I-a declarat dragostea lui Misty!
Sătulă să mai fie condamnată că i-a stricat relaţia Andreei Bălan cu Keo, Misty, pe numele ei adevărat Alexandra Pavel, a vorbit deschis despre triunghiul amoros în care a fost implicată ani de zile.
Invitată în emisiunea “La Măruţă”, Misty a avut parte de o declaraţie de dragoste ca-n filme! Chiar dacă a fost amăgită ani de zile de Keo, ea a recunoscut – în faţa lui Cătălin Măruţă şi a telespectatorilor – că este încă foarte îndrăgostită de Keo.
 
„Eu l-am iubit foarte mult şi îl voi iubi, dar el a fost întotdeauna un pic nehotărât”, a m[rturisit ea, arătând în exclusivitate poze din vacanţele în care a mers cu Keo. Fostul iubit al Andreei Bălan i-a luat, însă, pe toţi prin surprindere când, după ani de zile în care a ezitat între Andreea şi Misty, a făcut în cele din urmă o alegere, care a emoţionat-o până la lacrimi pe cea care a fost denumită amanta lui.
 
Foto: captură „La Măruţă”
 
„Am iubit-o enorm pe Andreea şi voi avea în continuare cele mai profunde sentimente de respect şi prietenie faţă de ea. Dar relaţia noastră e un capitol încheiat şi îi doresc multă fericire. În momentul de faţă, toate sentimentele mele de dragoste se îndreaptă către Alexa. Dacă mă iubeşte aşa cum o iubesc eu pe ea sper să reuşească să treacă peste”, a spus Keo.
 
La auzul acestei declaraţii, Misty a început să plângă şi  a recunoscut cu vocea tremurândă că nu mai poate avea încredere in el. Keo a sunat-o, însă, şi după emisiune pentru a-şi reînnoi declaraţiile faţă de ea, iar Misty a început să plângă în hohote pe umărul lui Cătălin Măruţă.
 
Foto: captură „La Măruţă”
 
“Este Keo la telefon. Sunt paranoică. Nu mai ştiu ce se întâmplă. Mi-a spus că mă iubeşte. Nu mai înţeleg nimic”, a spus uimită Misty.