Kera Calița, patroana restaurantului Jariştea din Bucureşti, și Toni Grecu, invitați la podcastul ALTCEVA cu Adrian Artene în două ediții speciale de Revelion

De: Andra Voiculescu / 28.12.2022, 15:49
Kera Calița, patroana restaurantului Jariştea din Bucureşti, și Toni Grecu, invitați la podcastul ALTCEVA cu Adrian Artene în două ediții speciale de Revelion

Kera Calița, patroana restaurantului Jariştea din Bucureşti, și Toni Grecu, sunt invitații lui Adrian Artene în două ediții speciale ale podcastului ALTCEVA ce vor fi difuzate pe 31 decembrie și 1 ianuarie, începând cu ora 19:00.

Aurora Leventis, după căsătorie Nicolau, cunoscută însă după numele de scenă Kera Calița, este probabil cea mai cunoscută cârciumăreasă din București și patroană a “Locantei Jariştea“, din centrul Bucureştiului.

În fiecare seară, la Jariștea, doamna Aurora Nicolau, îmbrăcată în veșminte boierești, își întâmpină oaspeții de la masa dumneaei, cu clopoțelul alături, așa cum probabil se întâmpla în cârciumile renumite ale Bucureștiului de acum 100 de ani.

Toni Grecu, în vârstă de 63 de ani, a urmat cursurile Facultății de Electronică și Telecomunicații din Iași, formând la inițiativa sa împreună cu Doru Antonesi și Florin-Viorel Constantin trupa umoristică Divertis.

În anii ’80, a susținut cu Divertis, în formula de început, cu trei membri, mai multe turnee prin țară, în cadrul Cenaclului Flacăra. Succesul formației continuă și în anii ’90, pe micile ecrane.

A aparut în peste 1000 de spectacole live și a scris și coordonat emisiuni TV de comedie peste 30 de ani.

În 2010, a primit Premiul UNITER pentru spectacol de divertisment, „pentru contribuția Domniei Sale la istoria vie a umorului românesc”.

Urmărește edițiile speciale de Revelion ale podcastului ALTCEVA doar pe canalul de YouTube Altceva cu Adrian Artene.