Kerry Katona, filmata in timp ce priza cocaina (VIDEO +18)

Apropo.ro / 17.08.2009, 13:45
Kerry Katona, fosta componenta a trupei Atomic Kittens, a fost filmata in timp ce priza cocaina, in baia proprie.

Kerry Katona a fost filmata in timp ce priza cocaina, in baia proprie.

Kerry este fosta componenta a trupei Atomic Kittens. Katona este cunoscuta publicului si datorita numeroaselor show-uri TV, in care si-a facut aparitia.

In imagini, tanara in varsta de 28 de ani apare ruland o bacnota cu ajutorul careia trage pe nas praful alb.

Surse din anturajul vedetei sustin ca in ultima vreme au vazut-o consumand mult alcool, in special vodka. Ea nu se afla insa la prima intalnire cu drogurile, ci este cunoscuta drept consumatoare de droguri.

"News of the World" a publicat imaginile cu Kerry in decursul zilei de ieri. Tot ei au anuntat ca starul tv a prins un moment liber, cand cei doi copii ai sai erau cu bona lor, moment in care si-a pus in aplicare vechile obiceiuri.

Viata ei este un calvar, dupa cum se vede. Nu se intelege bine nici cu sotul ei, Mark Croft, cu care se pare ca s-a certat in dimineata zilei cu pricina. S-a auzit ca cei doi s-au despartit in urma cu doua saptamani.

kerry si mark

In urma cu ceva vreme, pe cand era invitata la o emisiune, Kerry Katona a declarat ca a avut probleme cu drogurile in trecut, insa a depasit aceasta faza. "Da, am gresit si am luat cocaina cand m-am despartit de iubitul meu".

Nu putem sa nu ne intrebam cum de lasa la indemana oricui cocaina in baie. Oare stia ca este filmata sau sotul voia dovezi clare ca ea inca se mai drogheaza?

GALERIE FOTO

 CLICK AICI PENTRU A VEDEA INREGISTRAREA VIDEO CU KERRY KATONA – ATENTIE, ACEST CLIP NU ESTE RECOMANDAT MINORILOR!


Â