Keseru se va antrena alaturi de seniori la FC Nantes

Apropo.ro / 14.09.2004, 10:51
Keseru se va antrena alaturi de seniori la FC Nantes
Atacantul Caludiu Keșeru se va antrena, începînd de marți, alaturi de seniorii gruparii FC Nantes, deși el ar fi trebuit sa mai evolueze la echipa de tineret-rezerve pîna în ianuarie 2005, cînd va împlini vîrsta de 18 ani, informeaza cotidianul "L'Equipe". Fotbalistul în

Atacantul Caludiu Keșeru se va antrena, începînd de marți, alaturi de seniorii gruparii FC Nantes, deși el ar fi trebuit sa mai evolueze la echipa de tineret-rezerve pîna în ianuarie 2005, cînd va împlini vîrsta de 18 ani, informeaza cotidianul „L’Equipe”.

Fotbalistul în vîrsta de 17 ani este considerat „o mica minune” de tehnicienii formației din Nantes. „Daca își va demonstra calitațile, i se va oferi foarte repede un contract de profesionist”, a afirmat președintele clubului FC Nantes, Jean-Luc Gripond, în iulie 2003, cînd Keșeru a fost achiziționat de gruparea franceza.

Inițial, transferul lui Keșeru la FC Nantes a fost contestat de Federația Internaționala de Fotbal (FIFA), deoarece regulamentul privind statutul și transferul jucatorilor prevede ca un fotbalist cu vîrsta sub 18 ani nu poate fi transferat decît daca este cetațeanul unei țari din cadrul Uniunii Europene.

Odata cu trecerea la prima echipa a gruparii FC Nantes, Keșeru îl va avea coechipier pe atacantul Florin Bratu.

Mediafax