Kevin Costner a mulțumit României la Globurile de Aur 2013

De: Gabriela Voicu / 14.01.2013, 09:57
Kevin Costner a mulțumit României la Globurile de Aur 2013
Kevin Costner, premiat aseară cu Globul de Aur pentru cel mai bun actor într-o miniserie de televiziune, a mulțumit în discursul său oamenilor din România.

Cea de-a 70-a gală de decernare a Globurilor de Aur a avut loc aseară, la Beverly Hilton Hotel din Los Angeles (California).

„Mulțumesc tuturor oamenilor din fața camerei și din spatele ei, oamenilor din România”, a declarat Kevin Costner în discursul său de acceptare a premiului Globul de Aur pentru cel mai bun actor în miniserie/ film TV.

Costner a concurat pentru acest premiu cu Benedict Cumberbatch („Sherlock”), Woody Harrelson („Game Change”), Toby Jones („The Girl”) și Clive Owen („Hemingway & Gellhorn”).

Globurile de Aur 2013

Aceasta a fost a cincea nominalizare la Globul de Aur pentru Kevin Costner și, totodată, a doua oară când obține prestigiosul trofeul. El a mai câștigat un Glob de Aur pentru regia filmului „Dansând cu lupii” (1991).

O poveste americană filmată în România, miniseria „Hatfields & McCoys”, în care joacă Costner, s-a bucurat de sprijinul românilor pe toată perioada în care s-au desfășurat filmările.

Citește „GLOBURILE DE AUR 2013: Kevin Costner a mulțumit României în discursul său” pe Mediafax.ro