Kevin Hart și Netflix au încheiat un parteneriat pe termen lung, pentru o sumă de opt cifre

De: Loredana Toma / 13.01.2021, 09:00
Kevin Hart și Netflix au încheiat un parteneriat pe termen lung, pentru o sumă de opt cifre

Actorul american Kevin Hart a semnat un contract cu Netflix, prin care se obligă să producă pentru platforma de streaming patru filme în exclusivitate, contra unei sume de opt cifre.

Starul în vârstă de 41 de ani, nominalizat la premiile Emmy, va face acest proiect prin intermediul companiei sale HartBeat Productions și a declarat că acest parteneriat este o oportunitate deosebită pentru el. “Afacerea mea este în dezvoltare, iar echipa HartBeat îmi întrece așteptările prin abilitatea de a dezvolta povești și relații de calitate. Sunt foarte recunoscător că atât eu, cât și Ted Sarandos și  Scott Stuber (Netflix) avem aceeași viziune creativă și punem publicul pe primul loc”.

Netflix: Suntem încrezători în talentul lui Hart

De cealaltă parte, șefii Netflix au declarat că, de-a lungul timpului, relația dintre platformă și actor a fost foarte bună și că au fost suficient de norocoși să lucreze împreună de multe ori. Potrivit declarațiilor lor, ei sunt încrezători în talentul lui Kevin Hart de a produce comedii, drame și filme pentru întreaga familie.

Potrivit Deadline, valoarea parteneriatului ar fi estimată la o sumă de opt cifre, dar niciuna dintre părți nu a vrut să facă public acest aspect.

CITEȘTE ȘI: Netflix a anunțat lista filmelor originale pentru 2021. Cele mai mari staruri își dau întâlnire pe platformă

FOTO: Profimedia Images