Kevin Sorbo „Hercule” vine la East European Comic Con București

De: Carmen Ulian / 23.01.2015, 14:00
Kevin Sorbo
Actorul american Kevin Sorbo, actorul principal din serialul Hercule vine în România, la cea de-a treia ediție East European Comic Con, care se va desfășura între 8 și 10 mai, la complexul Romexpo din București.

Organizatorii au pregătit numeroase surprize pentru cei 35.000 de vizitatori așteptați la Romexpo. Aceștia se vor bucura de trei scene: una dintre ele va găzdui o competiție regională de gaming (Sport Electronic), o scenă principală este dedicată numelor importante de la Hollywood, mult așteptatul concurs de cosplay, precum și concursul de quiz, iar scena a doua va aparține celebrităților din online care vor interacționa direct cu fanii.

Potrivit organizatorilor, timp de trei zile, vizitatorii vor face parte dintr-o lume plină de culori, a serialelor, filmelor, benzilor desenate și a jocurilor video, în cadrul unui eveniment de calibrul convenției de la San Diego, sursa de inspirație pentru East European Comic Con.

Actorii internaționali și celebritățile din mediul online care vor interacționa îndeaproape cu fanii, concursul de gaming și întreaga zonă destinată jocurilor video, unde pasionații vor putea testa cele mai noi apariții din domeniu, cosplay-ul, în care doritorii se pot transforma în personajele lor preferate, elementele de recuzită de pe platourile de filmare, precum și panelurile, în care invitații vor purta discuții interactive cu publicul.

Citește mai multe detalii pe Mediafax