Kevin Spacey, despre rolul din House of Cards, pe coperta revistei GQ, ediția de primăvară

De: Dragos Tanase / 10.03.2014, 15:45
Kevin Spacey, despre rolul din House of Cards, pe coperta revistei GQ, ediția de primăvară
Numărul 32 al revistei GQ îl are pe copertă pe Kevin Spacey, actor celebru care a cucerit atenția tuturor cu cel mai recent rol din serialul de succes House Of Cards. Un cover story care dezvăluie câteva dintre secretele succesului său, în rolul de "bad guy", însoțit de un pictorial de excepție.

To weed or not to weed? Asta-i întrebarea! În acest număr citiți în exclusivitate un material foarte bine documentat despre legalizarea marijuanei, precum si o analiză completă a situației la nivel mondial, dar și pe meleagurile mioritice!

V-ați gândit vreodată că viitorul vostru este deja programat, sau cum va arăta viața voastră până în 2050? GQ a făcut o estimare, pe ani, a celor mai probabile progrese pe care omenirea le va face. Veți fi uimiți!

Totul despre păr! La rubrica de grooming vă veți întâlni cu un ghid de îngrijire pentru păr- produse de îngrijire și tratamente pentru toate tipurile de păr și recomandări concrete. Plus tot ce este nou în materie de lansări de produse de îngrijire pentru bărbați.

Bradley Cooper e pe val! În ediția martie-mai actorul a testat pentru voi ținutele sezonului cald. Aflați ce culori îndrăznețe se poartă, dar și cu ce va fi înlocuit stilul preppy! Alături de acest shooting impresionant aveți și un ghid care vă învață cum ar trebui purtate aceste haine pentru a nu da greș cu ele.

Ca de obicei, rubrica GQ Girl este una dintre piesele de rezistență ale fiecărui număr. De data aceasta vă delectați cu o selecție a celor mai reușite fotografii apărute de-a lungul anilor în celebrul calendar Pirelli. Zece pagini care vor fi o adevărată desfătare pentru simțuri. Și, desigur, rubricile cu care GQ v-a obișnuit: shopping, editors”s choice, un ghid de stil, răspunsuri la dilemele de stil ale cititorilor.

Noutatea acestei ediții o constituie suplimentul „How to be a gentleman”, un ghid de buzunar foarte documentat de fashion și grooming, care să îi ajute pe cititorii GQ să aibă în același loc reguli utile pentru viața de zi cu zi și pentru ocazii speciale.

Plus: autoturisme, gadgeturi, rețete GQ și restaurante up-market, vinuri alese, fitness & sporturi extreme, dar și o completare a rubricii Action cu o minisecțiune de nutriție. „Discuții” vor fi și de data aceasta pe teme de actualitate din economie, societate și ecologie, așa cum v-ați obișnuit.

Ca de obicei, mult de citit, mult de privit, mult de pus în practică. Noul număr al revistei GQ poate fi găsit la punctele de difuzare a presei, începând cu data de 10 martie.

Mai multe detalii pe www.gq.ro .