Kevin Spacey le da lecții de buna purtare celor care merg la teatru

Apropo.ro / 22.09.2004, 16:22
Kevin Spacey le da lecții de buna purtare celor care merg la teatru
Actorul Kevin Spacey i-a atacat pe acei spectatori care își lasa telefoanele mobile sa sune în timpul pieselor de teatru, spunînd ca aceștia ar trebui mai întîi sa învețe cum sa se comporte, informeaza BBC online. Ca director artistic al Old Vic Theatre


Actorul Kevin Spacey i-a atacat pe acei spectatori care își lasa telefoanele mobile sa sune în timpul pieselor de teatru, spunînd ca aceștia ar trebui mai întîi sa învețe cum sa se comporte, informeaza BBC online.

Ca director artistic al Old Vic Theatre din Londra, Spacey a lansat personal un avertisment iubitorilor de teatru prin care le cere acestora sa își închida telefoanele mobile și sa nu consume dulciuri în timpul pieselor.

El a declarat pentru BBC 4 ca acei spectatori care refuza aceste condiții „n-ar trebui sa mai vina la teatru”.

„Nu cred ca oamenii iau aceste lucruri în serios. De aceea telefoanele continua sa sune în timpul pieselor și oamenii deschid pungile de dulciuri gîndindu-se ca daca fac asta încet este mai puțin deranjant decît daca le deschid repede… Eu cred ca daca oamenii nu știu sa se comporte atunci nu ar trebui sa vina la teatru”, a spus actorul.

Spacey este regizorul piesei „Cloaca”, prima sa piesa de cînd conduce Old Vic Theatre, și i-a atras deja atenția unui spectator al carui mobil a început sa sune. „Spune-le ca sîntem ocupați” s-a adresat el spectatorului.

„Am asistat la o piesa de teatru la care un actor l-a rugat pe un spectator al carui telefon a sunat de șase ori sa paraseasca sala”, a spus Spacey.

Mediafax

Tags: