Khia Chambers face colectie de poze de la politie

Apropo.ro / 25.08.2011, 11:56
Khia Chambers face colectie de poze de la politie
Uitandu-te la urmatoarele poze ale Khiei Chambers ai putea crede ca face reclama la un salon de coafura. Realitatea este insa departe, aceste poze fiind facute la sectia de politie, in momentul in care a fost retinuta pentru diverse infractiuni.

Par lung, par tuns scurt, vopsit blond sau negru, in majoritatea cazurilor coafat „sauvage”, dar intotdeauna cu zambetul pe buze. Asa arata cantareata de rap Khia Chambers in pozele facute de politisti atunci cand aceasta a fost retinuta pentru diverse incalcari ale legii. Si acestea nu au fost deloc putine – nu mai putine de 20! – ultima dintre aceste retineri avand loc acum cateva zile, pentru un delict legat de plata taxelor.

De fiecare data cand a fost retinuta, Khia a avut zambetul pe buze.

Cantareata nascuta in Philadelphia a debutat in lumea muzicii in 2002 cu piesa My Neck, My Back (Lick It), care a ajuns pe locul cinci in topurile din Marea Britanie. Potrivit site-ului sau, Khia a colaborat cu Janet Jackson. „Nu sunt numai un rapper, iubesc muzica si imi place sa invat totul despre ea. Nimeni nu scrie despre acest lucru, toata lumea arata dramele” se mai regaseste scris pe site.

Referitor la ultima sa arestare (a fost eliberata pe cautiune), cantareata a postat pe Twitter urmatorul anunt: „A fi pozat la sectia de politie este pasul cinci catre celebritate!