Kia Rio 1.5 CRDi 110

Apropo.ro / 16.02.2006, 18:14
Kia Rio 1.5 CRDi 110
Kia Rio este la a doua generatie. Am testat versiunea dotata cu propulsor 1.5 CRDi si iata impresiile. La capitolul design lucrurile au evoluat enorm. Spre deosebire de prima generatie, care aducea cu o asiatica trezita din somn, noul model are o linie moderna, simpatica si probabil ca va

Kia Rio este la a doua generatie. Am testat versiunea dotata cu propulsor 1.5 CRDi si iata impresiile. La capitolul design lucrurile au evoluat enorm. Spre deosebire de prima generatie, care aducea cu o asiatica trezita din somn, noul model are o linie moderna, simpatica si probabil ca va reusi sa fure o parte din clientela Renault Clio II si Skoda Fabia.

Interiorul este reusit, plansa de bord arata agreabil si este ergonomica, dar se poate sesiza repede inrudirea cu Hyundai, de la care au fost preluate consola centrala si ceasurile de bord.

Oricum, acesta nu este un fapt care deranjeaza, in conditiile in care soferul beneficiaza chiar si de informatii privitoare la consumul mediu sau la temperatura exterioara, furnizate de computerul de bord. Nu m-a impresionat insa calitatea plasticelor de pe bord.

Oricine isi poate gasi o pozitie comoda la volan gratie reglajelor multiple pe care le permite scaunul soferului. Si locurile din spate sunt generoase, dar aceasta situatie are repercusiuni asupra volumul portbagajului: doar 270 de litri.

Citeste mai mult in ProMotor

Tags: