Kilipirim 2015: 25 – 29 martie, la Galeria Dalles din București

De: Carmen Ulian / 20.03.2015, 08:00
Kilipirim 2015: 25 - 29 martie, la Galeria Dalles din București
Ediția de primăvara a târgului de carte cu discount Kilipirim se va desfășura în perioada 25 - 29 martie, între orele 10.00 și 20.00, la Galeria Dalles din București, accesul publicului fiind liber.
Kilipirim reprezintă o ocazie unică pentru iubitorii de carte din București de a achiziționa cărți cu reduceri substanțiale din oferta unora dintre cele mai importante edituri autohtone.
 
Humanitas, Curtea Veche, Polirom, Cartea Românească, Nemira, Trei, Litera, Orizonturi, Univers, Aramis, Minerva, Vivaldi, Prut, Philobia și Herald sunt doar o parte dintre editurile care vor avea standuri la târgul Kilipirim.
 
Fiecare expozant practică, la Kilipirim, reduceri substanțiale de prețuri, care ajung și până la 90%. Ceaiuri și agende la prețuri preferențiale completează oferta ediției din această primăvară a târgului de carte Kilipirim.
 
„Kilipirimul de primăvară va fi, și anul acesta, mai mult decât darnic cu publicul său: cele mai importante edituri și-au anunțat participarea, cu o ofertă de peste 10.000 de titluri. La fel ca în anii trecuți, la spațiul de evenimente, publicul va putea să se întâlnească cu câțiva dintre cei mai populari autori ai momentului sau va putea să participe la dezbateri pe teme culturale. Sâmbătă, un atelier de povești și ilustrație îi așteaptă la Kilipirim, deopotrivă pe copii și părinți. La etaj, ca întotdeauna, va avea loc Festivalul de Spiritualitate și Terapii Complementare «A Noua Dimensiune», cu ofertele și evenimentele sale tematice. Profitați de primele zile cu soare și iesiți la o plimbare prin târgul nostru, cea mai puțin costisitoare promenadă!”, a declarat Louisa Udrescu, organizator al târgului.
 
La etajul Sălii Dalles, la Festivalul de Spiritualitate și Terapii Complementare „A Noua Dimensiune”, vizitatorii vor putea achiziționa cărti și produse ezoterice și vor putea participa la programul permanent de conferințe pe teme generale de dezvoltare personală sau tehnici de îmbunătățire a calității vieții.
 
Lansat în 2005 și ajuns la cel de-al X-lea an de existență, Kilipirim este unul dintre cele mai populare proiecte dedicate cărții din Capitală. Nelipsit din agendă culturală a tuturor iubitorilor de carte, evenimentul a atras, de-a lungul timpului, peste 350.000 de vizitatori.