Kilipirim la malul marii

Apropo.ro / 17.07.2007, 15:53
Kilipirim la malul marii
Desi ne-am obisnuit ca pana acum targul Kilipirim - unde puteam gasi carti, muzica si filme la preturi mult mai mici decat de obicei - sa se desfasoare la Libraria Noi din Bucuresti, acesta va avea loc de data aceasta in Constanta, pe faleza Cazino. Incepand cu 25 iulie, targul va gazdui


Desi ne-am obisnuit ca pana acum targul Kilipirim – unde puteam gasi carti, muzica si filme la preturi mult mai mici decat de obicei – sa se desfasoare la Libraria Noi din Bucuresti, acesta va avea loc de data aceasta in Constanta, pe faleza Cazino.

Incepand cu 25 iulie, targul va gazdui multiple evenimente, printre care si lansarea ultimului volum din trilogia „Orbitor” a lui Mircea Cartarescu in data de 4 august, o seara dedicata exclusiv seriei Harry Potter (27 iulie).

Kilipirim va aduce la malul marii o oferta de peste 30.000 de carti, muzica si film cu reduceri semnificative, potrivit organizatorilor.

Editura Curtea Veche va prezenta volumele „La masa cu Jamie” de Jamie Oliver si „Un an la malul marii – Gandurile unei femei care mai are ceva de spus” de Joan Anderson. Pe langa „Orbitor. Aripa dreapta”, editura Humanitas va lansa si volumele „Bazar bizar” de Radu Paraschivescu, „Reality Game Show” de Anca Maria Mosora si cele mai recente titluri din colectia „Raftul Denisei”.

Editura Corint promoveaza, pe 5 august, seria cu benzi desenate „Spioanele”, printr-o petrecere cu baloane cadou si concursuri cu premii.

La randul sau, Nemira lanseaza, pe 11 august, cartea „Dincolo de bine, dincoace de rau. Despre iubire” de Aurora Liiceanu si Alice Nastase.

Targul Kilipirim de la Constanta se va inchide pe 15 august, de Ziua Marinei.

Manuela Stoicescu

Tags: