Kim Kardashian a depus actele de divort dupa 72 de zile de casnicie

De: Cătălina Matei / 01.11.2011, 07:44
Kim Kardashian a depus actele de divort dupa 72 de zile de casnicie
Kim Kardashian se inscrie acum in randul vedetelor cu cele mai scurte casnicii, pentru ca pe 31 octombrie, la doar doua luni dupa ce a spus "Da", divorteaza de Kris Humphries.

Au trecut doar 72 de zile de la nunta de 10 milioane de dolari a lui Kim Kardashian cu baschetbalistul Kris Humphries. Cu toate acestea, vedeta de reality show a depus deja actele de de divort, incheind experimentul „Cum sa scapi de un tip in 10 saptamani”.

Iata cum a inceput relatia dintre Kim Kardashian si Kris Humphries. Sexoasa vedeta si baschetbalistul NBA s-au intalnit la un meci de baschet la sfarsitul anului 2010. Apoi, cu ajutorul prietenilor comuni, au inceput sa iasa impreuna. Lucrurile s-au incins, iar noul cuplu si-a facut aparitia in public in luna decembrie.

In februarie 2011, cei doi erau deja un cuplu bine sudat, fiind vazuti impreuna la petreceri simandicoase din New York si Los Angeles.
Carcotasii insa spunea de atunci ca nu se potrivesc. Ce-i drept, din punct de vedere fizic, sunt total incompatibili si imposibil de surprins in acelasi cadru, din moment ce Kim Kardashian masoara 1,61 m, iar Kris Humphries, mai bine de 2,10 m. Pe Kim Kardashian, diferenta de inaltime nu o deranja: „E bine sa fii cu un barbat foarte inalt. Te face sa te simti slaba si micuta, dar si in siguranta”.

Stirea ca cei doi s-au logodit a aparut in mai 2011, la numai cinci luni dupa ce s-au cunoscut. Kris Humphries a cerut-o pe Kim de nevasta, formand din petale de trandafiri intrebarea „Te mariti cu mine?”.
Pana in iunie, rochia de mireasa era gata, 400 de invitatii erau trimise, iar luxoasa vila pentru petrecere – inchiriata.

Pe 20 august, Kim Kardashian si Kris Humphries isi legau destinele in fata a sute de oameni si a catorva milioane de telespectatori. Mireasa s-a schimbat de trei ori, tortul a avut 2 metri, iar apoi cuplul a plecat in luna de miere in Italia.

Dar camerele au continuat sa le filmeze fiecare aspect din viata, iar Kris Humphries a ramas fara slujba din cauza grevei din NBA.
La mai putin de o luna de la nunta, au inceput sa apara zvonuri conform carora Kim Kardashian si Kris Humphries se despart. In mijlocul acestor zvonuri, Kim si Kris s-au casatorit din nou la Ellen DeGeneres Show.

Apoi, cand Kim Kardashian a implinit 31 de ani, Kris a scos-o la cina pentru ca, de Halloween, Kim Kardashian sa intenteze divort. The End.