Kim Kardashian a donat 100 de perechi de pantofi, sfătuită de Kanye West

De: Gabriela Voicu / 28.08.2012, 16:00
Kim Kardashian a donat 100 de perechi de pantofi, sfătuită de Kanye West
Pare că rapper-ul Kanye West a pus monopol pe garderoba noii sale iubite, Kim Kardashian, reușind să îi schimbe rapid stilul vestimentar.

Kim Kardashian a donat 100 de perechi de pantofi de designer, după ce iubitul ei, cântărețul Kanye West, a convins-o să ofere personaelor nevoiașe o parte din colecția ei de încălțăminte.

Kim și-a donat și o parte din haine, după ce el i-a cumpărat altele cel puțin la fel de costisitoare.

În show-ul TV „Keeping Up With The Kardashians”, Kanye îi spune iubitei sale că nu este încântat de alegerile ei vestimentare și că a apelat la un stilist pentru a o ajuta să se îmbrace mai elegant, astfel încât să devină una dintre cele mai stilate vedete de la Hollywood.

Kim și Kanye (Foto: Hepta)

După acest episod, care a fost difuzat duminică, în SUA, Kim și-a anunțat fanii pe Twitter că vor putea cumpăra o parte din vechea ei garderobă, prin eBay.

Ea a spus că își vinde hainele și încălțămintea, în cadrul unui demers caritabil, încasările urmând să ajungă la Life Change Community Church, biserică administrată de pastorul Brad Johnson, care i-a cununat pe Khloe Kardashian, sora lui Kim, și Lamar Odom, în septembrie 2009.