Kim Kardashian, agresată pe covorul roşu! „Dumnezeule, vă rog să încetaţi!”

Apropo.ro / 26.09.2014, 10:36
Kim Kardashian, agresată pe covorul roşu!
Kim Kardashian a fost victima “agresorului de vedete”, ucraineanul Vitalii Sediuk.

Kim Kardashian a tras o sperietură de moarte, în momentul în care s-a prezentat pe covorul roşu de la Paris Fashion Week, informează Daily Mail.

Îmbrăcată într-o rochie albă, lungă, impecabilă, aproape predestinată dezastrului, Kim a fost împinsă în mod brutal de cineva din mulţime, în momentul în care a coborât din maşina blindată. Soţul ei, Kanye West a coborât pe cealaltă parte, astfel încât, nu a putut sări în ajutorul soţiei sale.

Bruneta s-a dezechilibrat, însă a fost ţinută de un bodyguard, care a împiedicat impactul cu asfaltul. Chiar şi în braţele forţelor de ordine, Kim a continuat să fie împinsă şi, vizibil speriată, abia a reuşit să-şi facă loc prin mulţime să treacă.

„Încetaţi, vă rog!”,a început să strige mama vedetei, Kris Jenner.

Filmările de la faţa locului au indicat că cel responsabil de această situaţie este Vitalii Seidiuk, un fost jurnalist ucrainean care a devenit celebru după ce a stârnit mai multe situaţii penibile pe covorul roşu, pentru mai multe vedete de rang mondial.

Ultima victimă a farsorului a fost Brad Pitt, la premiera filmului „Maleficent”. În cadrul evenimentului, Vitalii Seidiuk l-a îmbrâncit cu un pumn pe îndrăgitul actor, iar acesta a ripostat.
 

Foto: Hepta