Kim Kardashian, „cea mai necioplita persoana a anului 2011”

De: Gabriela Voicu / 19.12.2011, 09:50
Kim Kardashian,
Kim Kardashian a devenit una dintre cele mai nesuferite vedete de la Hollywood, fiind desemnata recent "cea mai necioplită persoană a anului 2011".

Dupa ce acum o luna jumatate, Kim Kardashian a ajuns in fruntea listei celor mai nesuferite vedete, ea a mai bifat recent un titlu, acela de „cea mai necioplita persoana a anului 2011”, intr-un top intocmit de National League of Junior Cotillions (NLJC).

Se pare ca evaluatorii nu i-au iertat nicio abatere de la norma unei conduite exemplare lui Kim, care este protagonista unui reality-show, in cadrul careia ii apare intreaga familie, „Keeping Up with the Kardashians”.

Anul acesta, bruneta de 31 de ani si-a bombardat publicul cu detalii despre nunta ei cu baschetbalistul Kris Humphreys, barbat de care a divortat dupa doar 72 de zile dupa ce isi jurasera iubire vesnica.

Kim Kardashian si Kris Humphreys

In luna noiembrie, Kim Kardashian a fost votata cea mai enervanta vedeta a anului, in urma unui clasament facut de cititorii revistei „Parade”. In luna august, starleta sa mai fost inclusa intr-un sondaj asemanator, fiind numita cea mai nepopulara vedeta intr-un sondaj realizat de Reuters/Ipsos.

Mai mult, Kardashian a fost jignita in cadrul unui interviu cu Barbara Walters, cand moderatoarea i-a spus ca nu are niciun talent.

Kate Middleton, in schimb, a fost desemnata persoana cea mai manierata a anului 2011.